Advies op maat Ruime voorraad Uitsluitend A-merken Ventilatie Systemen Klimaatbeheersing & Ventilatie Polijsterweg 8e Tel: 020-3375408 ventilatiesystemen@gmail.com
Nederlands English

Slakhuis Torin 4250m3

terugvolgende
€ 350,00

Torin Sifan produceert al langer dan een eeuw ventilatoren en deze worden wereldwijd verkocht. De ventilator met slakhuis is een veelvoudig toegepaste uitvoering. De motor en de waaier van de Torin ventilatoren zijn uitstekend op elkaar afgesteld. Dit maakt de Torin afzuiger geluidsarm en trillingsvrij. Torin ventilatoren staan bekend om hun solide bouw.

Torin Afzuigers zijn een begrip geworden op het gebied van luchtbehandeling. Perfect gebalanceerd en zeer solide.

  • Max Watt: 1140W
  • Max Amp: 5.4A


 

    Er zijn (nog) geen klantbeoordelingen van dit product. Wees de eerste!

    Beoordeling schrijven

Er is helaas nog geen zoekhulp beschikbaar voor dit product.

Een afzuigkap heeft een afzuigmotor nodig om ervoor te zorgen dat de dampen en de rook die van de kookplaat opstijgen niet in de keuken blijven hangen. Afzuigkappen worden heel vaak zonder afzuigmotor geleverd, omdat de motor de component is die het debiet bepaalt. De capaciteit van de motor die u nodig heeft hangt af van de grootte van uw keuken en de benodigde verversingsgraad. Een goede afzuigmotor zorgt dus voor een prettige atmosfeer in de keuken en dat werkt plezierig.

De Slakhuis Afzuiger is een motor zonder behuizing en is dus bedoeld voor wanneer u al een behuizing heeft voor de motor, bijvoorbeeld als u een bestaande motor wilt vervangen.


Geen Slakhuis Afzuigers gevonden die u zocht? Probeer: Slakhuis Torin 4250m3