Advies op maat Ruime voorraad Uitsluitend A-merken Ventilatie Systemen Klimaatbeheersing & Ventilatie Polijsterweg 8e Tel: 020-3375408 ventilatiesystemen@gmail.com
Nederlands English

SMS COM Smartcontroller 6.5AMP+ excl. sensor

terugvolgende
€ 37,50

De SMScom smart controller MK 2 is een compacte ventilatie controller in een stekkerbehuizing. Maximale stroom is 6.5 Ampère. De SMScom smartcontroller is elektronisch geregeld en zorgt op een eenvoudige, nauwkeurige wijze voor de juiste temperatuur van uw ruimte (NTC dient te zijn aangesloten, zit niet in de levering!!).

De SMScom smartcontroller regelt traploos de juiste snelheid van uw ventilatoren en behoudt de juiste temperatuur.
De SMSCOM Smartcontroller is ontworpen om de temperatuur in uw kamer constant te houden terwijl de luchtstroom voortdurend wordt geregeld. Zodra u de gewenste temperatuur heeft ingesteld, creëert de Smart Controller automatisch het perfecte klimaat.

De Smartcontroller maakt gebruik van ons Motion Flow softwaresysteem en reageert daarom geheel anders dan de meeste andere regelaars. Wanneer u de Smart Controller voor het eerst installeert, heeft hij 5 -10 minuten nodig om uw kamer te scannen om zo de juiste ventilatorsnelheid te bepalen. Daarna weet de controller precies hoe snel uw ventilator moet draaien om de temperatuur constant te houden. Vanaf dan zal de Smartcontroller de ventilatorsnelheid automatisch aanpassen om de ingestelde temperatuur te handhaven.

De Smart Controller beschikt over 60 verschillende snelheden, waardoor de ventilatorsnelheid naadloos geregeld kan worden en de temperatuurregeling preciezer is dan bij andere controllers. Deze nieuwe technologie garandeert niet alleen een bijzonder nauwkeurige temperatuurregeling, maar zorgt er ook voor dat de ventilator minder lawaai maakt en langer meegaat. De Smart Controller is plug-and-play, u heeft dus geenkabels nodig. U hoeft enkel de ventilator aan te sluiten, de gewenste temperatuur en de minimum ventilatorsnelheid in te stellen, en de Smart Controller doet de rest.

    Er zijn (nog) geen klantbeoordelingen van dit product. Wees de eerste!

    Beoordeling schrijven

Er is helaas nog geen zoekhulp beschikbaar voor dit product.


Geen Luchtstroomregelaars gevonden die u zocht? Probeer: SMS COM Smartcontroller 6.5AMP+ excl. sensor